Author Topic: HOTFILE-jedina proverena zarada gde stvarno moze nesto da se zaradi  (Read 182 times)

0 Members i 1 gost pregledaju ovu temu.

Freedy

• Novajlija
  • *
  • Zahvalnica: 1
  •  
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.14 Firefox 3.0.14
  •  
HOTFILE-jedina proverena zarada gde stvarno moze nesto da se zaradi
« on: 25 Октобар, 2009, 19:16:14 »
    Upravo vam predstavljam kako na najbolji nacin zaraditi novac,koristeci rapidshare nalog,ili bez njega.Novac mozete iskoristiti za bilo koje vase potebe.Sve to naravno preko HOTFILE servisa.

Detalji:

1. Minimalana isplata 15$

2. Instant upload preko FTP i Remote upload mogucnost.Kao mnogi pay per download servisi,i Hotfile ima mogucnost Remote Upload. Mozete odjednom uploadovati gomilu linkova!

3. 20% zarade imate od svakog vaseg referala koji se uclani preko vas

Od statusa (Copper, Bronze, Silver, Gold, Platinum) koji budete imali zavisi Vasa zarada, sto bolji status - veca zarada!
 Ovo su cene za 1000 downloada Vasih fajlova:

Hotfile isplate:

5-50Mb $5 za svakih 1000 downloada

50-100Mb $7 za svakih 1000 downloada

100-400Mb $10 za svakih 1000 downloada

Download se ne racuna iz svih zemalja sveta,nego samo ovih koje su na spisku.

Drzave: United States, Canada, Norway, Finland, Sweden, United Kingdom, Germany, Latvia, Estonia, France, Spain, Portugal, Italia, Austria, Switzerland, Hungary, Czech Republic, Netherlands, Belgium, Greece, Denmark, Ireland, Poland, Slovakia, Slovenia, Lithuania, Bulgaria, Romania, Russia, Belarus, Ukraine and Liechtenstein
Prvo se registrujete na : https://www.epassporte.com/secure/jsp/PersonalAccounts.jsp
Obavezno ostavite prave podatke, jer cete kasnije da dobijete kreditnu karticu na vasu kucnu adresu sa kojom cete da podizete novac, ta kartica kosta 35$.
Government Issued ID- slobodno stavite ovde broj vase licne karte, to vam je ko nasa komercijalna banka samo sto je ovo americka banka.
Jos jedna bitna stvar prilikom registracije: *User ID (at least five (5) alphanumeric characters)
Dobro zapamtite sta stavljate ovde jer ce  preko te reci  da vam se uplacuje novac sa hotfajla na epasspor.

Sledeci korak je sama registracija na hotfile.
Registrovacete se preko ovog linka:
http://hotfile.com/register.html?reff=161635

Zapamtite da tek kada vas vidim u mojoj ref listi dobijate imena foruma, rapidshare account I malo objasnjenje!!!!!!!!!!
BITNA STVAR:
Prilikom registracije obavezno u polje   Payment info: (optional)       odaberite epassporte I ukucajte vas
User ID (at least five (5) alphanumeric characters) , koji ste pre toga izabrali to jest izmislili prilikom registracije na epassport sajtu.
AKO SE OVO POGRESI NISTA OD PARA JER LJUDI NECE MOCI DA VAM UPLATE!!!!!!!!!!!!!
Znaci :    Payment info: (optional)       =      User ID (at least five (5) alphanumeric characters)

Kada je sve ovo uradjeno krecemo sa uploadom.
Naravno necete da uploadujete rucno nego lepo cemo da krademo vec uploadovane rapishare stvari I to na sledeci nacin. Naravno ko nema sta da radi neka uploaduje iz kompjutera.
Remote upload sa rapidshare:

Materijal za upload mozete naci na najboljim warez sajtovima kao sto je warez-bb.org ili forumw.org,kopirajte rapidshare linkove

Nalepite te linkove sada u sekciji remote upload na hotajl servisu

Ne klikajte jos dugme UPLOAD... jos.Sada morate u vase download linkove da ubacite RapidShare lozinku i password.Nemojte se plasiti, HotFile nije scam sajt i ne krade vase lozinke i pasworde.Zato ne brinite, hotfile nece zloupotrebiti vas nalog.
[/URL]
Sda kliknite dugme upload.To je sve.Nakon dolaska zute linije do kraja vi ste sada dobili HOTFILE linkove.Sada podelite vase linkove sa drugima!

[/URL]

E sada jos ovo :
 Statuse skacete tako sto imate sto vise downloada na sto manje uploada.
Da bi bili platinum treba da imate na svaki gigabajt 10 downloada, znaci ako imas 30 gigabajta treba da imas 300 downloada dnevno I to ti je dovoljno da budes platinum. Naravno za to je potrebno oko 2 nedelje.
300downloada jednako 3.2$ puta 30 dana to je oko 100$, ali ko kaze da cete da imate samo 300 downloada.
Ko je moj referral neka mi se obrati na PP pa da razmenimo msn I tako.
Naravno kada si moj referral dobices I spisak foruma na koje postavljas + izbacivacu svakom po 1 post dnevno na katz posto imam svoj forum. Karticu sam dobio od passport I radi bez problema.
Ja trenutno bijem oko 6$ dnevno, jbg pao mi status na exkurziji, aliz ato moj drugar 15$ dnevno.
                Pa srecno sa zaradom!!!!!!!!!!!!!!!! 
« Last Edit: 29 Јануар, 2010, 14:21:58 by Rex »

H-bomb!

Freedy

• Novajlija
  • *
  •  
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.14 Firefox 3.0.14
  •  
Odg: HOTFILE-jedina proverena zarada gde stvarno moze nesto da se zaradi
« Reply #1 on: 25 Октобар, 2009, 19:17:28 »
Kontaktirajte me na PP, ali najbolje na email:
borko91@gmail.com

Ljudi ukljucite se trenutno imam i rapid sahre premiume, znaci sa malo truda relativno dosta para
« Last Edit: 29 Јануар, 2010, 14:59:06 by Rex »

H-bomb!

---SneR---

• Super Moderator
  • *
  • Zahvalnica: 34
  • JEaH baby to sam ja da da KASH MONEY LIFE!
  •  
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.7 Firefox 3.5.7
  •  
« Reply #2 on: 10 Јануар, 2010, 22:55:55 »
Zemo zemo :)

POSETITE :  WWW.WEBAGENCIJA.COM

Samo se zahvalis ;) nije tesko pomoc je uvek tu... pozzz

Pravilnik DLoader.Org Foruma OVDE.
Kako da download-ujem neki fajl? Uputstvo se nalazi OVDE.
Kako da upload-ujem neki fajl? Uputstvo se nalazi OVDE.
Kada postavljate linkove obavezno koristite Hide Tag!
Hide Tag se dodaje tako što napišete link, izaberete ga (selektujete) i kliknete na dugme
.

DLoader toolbar možete download-ovati OVDE.

Freedy

• Novajlija
  • *
  •  
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.17 Firefox 3.0.17
  •  
« Reply #3 on: 16 Јануар, 2010, 20:06:21 »
Ajde malo dokaza, steta ljudi ovde ima pametnih ljudi a niko nece da proba............

H-bomb!

velikijoe

• Moderator
  • *
  • Zahvalnica: 20
  • I like forums !!!!!
  •  
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.7 Firefox 3.5.7
  •  
« Reply #4 on: 05 Фебруар, 2010, 02:47:19 »
evo ovako ko se regristruje preko mene dobija rapidshare accaunt da koristi samnom
http://hotfile.com/register.html?reff=1507068
Pages: [1]   Go Up
« prethodna tema sledeća tema »